Atab Renovatie

Home » Home » Atab Renovatie

Atab Renovatie

+32 3 250 14 70
+32 59 27 76 98

De jarenlange expertise in moeilijke en complexe dakrenovaties, maakt van Atab Renovatie de aangewezen gesprekspartner voor zowel kleine als grote waterdichtings- en isolatie renovatieprojecten.

Atab NV is sinds januari 2018 gecentraliseerd in Kontich. Van hieruit worden alle projecten in Vlaanderen en Brussel aangestuurd.

Atab Renovatie garandeert een allesomvattend kwaliteitsconcept gekoppeld aan een all-in verzekerde garantie op product en plaatsing. Deze aanpak, volgens het ‘Design & Build-concept’, is gestoeld op volgende essentiële basisprincipes:

  • werfbezoek, dakinspectie en projectstudie
  • gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, conform de Europese en Belgische normen
  • expertise door permanente opleiding en ervaring in plaatsingssystemen en -technieken
  • deskundige uitvoering
  • projectbegeleiding en opvolging
  • onderhoud en schadepreventie (zie hiervoor onze uitgesproken partner Roofprotect)

Engineered waterproofing garandeert een uitgebreid gamma kwalitatieve waterdichtingsmaterialen, zoals bitumen– en kunststofdakdichtingPIR-isolatie en vloeibare waterdichtingsproducten.

Daarnaast wordt aan de hand van de projectstudie gekozen voor het juiste systeem, afgestemd op de specifieke functies en behoeften van het gebouw en/of omgeving.

Bij het werfbezoek analyseren we de bestaande situatie, en peilen we naar de behoeftes van de opdrachtgever op gebied van bouwfysische eisen, windbelasting, gewenste opbouw en toplaag en gebruikskenmerken.

Na de projectstudie met alle benodigde analyses en calculaties stellen wij het technisch dossier op, dat minimum voldoet aan de geldende normen en klantspecifieke eisen.

Bij renovatie worden alle details en risicozones grondig geïnspecteerd en beschreven. Dit laat ons toe om op een professionele, gestructureerde manier een degelijke renovatie uit te voeren.