Atab

Om nog beter te kunnen beantwoorden aan de huidige en toekomstige behoeften en eisen van onze klanten en opdrachtgevers, hebben we onze organisatie onderverdeeld in twee gespecialiseerde afdelingen: Atab Construct en Atab Engineering

Atab Construct legt zich toe op nieuwbouw waterdichtings- en isolatieprojecten gaande van de kleinste eengezinswoning tot de grotere industriële of utiliteitsgebouwen en overheidsgebouwen. Binnen deze afdeling werken we zowel met eigen specialisten als met gespecialiseerde partners of onderaannemers, afhankelijk van het type project.

De jarenlange expertise in moeilijke en complexe dakrenovaties, maakt van Atab Engineering de aangewezen gesprekspartner voor zowel kleine als grote waterdichtings- en isolatie renovatieprojecten.

Beide afdelingen verwerken het volledige gamma aan dakdichtingsystemen en -producten:  BITUMEN dakbanen, kunststof dakbanen PVC, EPDM, Resitrix en vloeibare harsen.

Elke toepassing vereist immers een specifieke oplossing in functie van het gebouw, de omgevingsfactoren en de specifieke vereisten van de opdrachtgever of gebruiker

Atab is VCA gecertificeerd en biedt dus garanties voor de veiligheid bij de uitvoering van de werken.